top of page

Acerca de

Vloerder > Vloerder Waasmunster

Vloerder Waasmunster: Uw partner voor tegelinstallatie

Vloerder Waasmunster Youssef Nasaj Headshot

Youssef Nasaj

Bestuurder Lynn Tegelwerken

 • Whatsapp
 • TikTok
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Lynn Tegelwerken is een gerenommeerde vloerder gevestigd in Waasmunster. Ons bedrijf staat bekend om zijn expertise in het leggen van tegels en wordt gewaardeerd om zijn uitmuntende vakmanschap, oog voor detail en hoogwaardige klantenservice. In dit artikel zullen we onderzoeken waarom Lynn Tegelwerken de ideale keuze is voor uw tegelprojecten, van de woonkamer tot de badkamer en keuken in Waasmunster.

Slaapkamer keramisch parket bruin vloerder Waasmunster
nis badkamer beige Vloerders Waasmunster

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

google reviews_edited.png

Google Reviews

5.0

reviews lynn tegelwerken_edited.png

Onze focus ligt op duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid

Bij Lynn Tegelwerken realiseren we ons de impact van een deskundig gelegde tegelvloer in elke setting. Met onze kennis en jarenlange ervaring garanderen we dat elke opdracht met nauwkeurigheid en toewijding wordt voltooid, wat leidt tot duurzame en esthetisch indrukwekkende resultaten.

+15 jaar ervaring

Met een solide achtergrond van meer dan 15 jaar hebben onze vakkundige vloerders in Waasmunster een onschatbare expertise opgebouwd. We zijn vastberaden om uitzonderlijke en doelgerichte oplossingen te bieden voor al uw vloerprojecten, waarbij we ons richten op zowel duurzaamheid als vakmanschap.

industriele keuken blinkend wit 30x60 Waasmunster

10 jaar garantie

Ons doel is om exclusief hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën te gebruiken, zodat uw tegelwerk niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook duurzaam is. Voor een uitgebreid assortiment aan tegelopties verwijzen we graag naar onze partner, Steylaerts, met showrooms in Temse en Lier. Bovendien bieden we een garantie van 10 jaar op al onze werkzaamheden.

Klanttevredenheid en service

Bij ons staat uw voldoening centraal. We streven naar een naadloze en aangename ervaring vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van uw project. Eerdere klanten hebben hun lof voor onze diensten al geuit. We nodigen u van harte uit om onze recensies te verkennen en zelf een indruk te krijgen van de tevredenheid die wij nastreven.

google reviews_edited.png

Google Reviews

5.0

reviews lynn tegelwerken_edited.png

Ontvang vandaag nog uw offerte

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

bestuurder lynn tegelwerken youssef nasaj

Onze diensten

Lynn Tegelwerken biedt een breed scala aan hoogwaardige diensten als vloerder in Waasmunster, waaronder:

 1. Tegelwerk: Onze experts verzorgen de nauwkeurige plaatsing van vloer- en wandtegels in verschillende ruimtes, zoals badkamers, keukens en terrassen.

 2. Renovatiewerk: We brengen nieuw leven in bestaande vloeren door ze te vernieuwen of te herstellen, waardoor ze weer stralen als nooit tevoren.

 3. Egalisatiewerk: Met zorg bereiden we de ondergrond voor, zodat uw vloer een perfecte basis heeft voor een glad en gelijkmatig oppervlak.

 4. Waterdichtingswerk: We passen effectieve waterdichte oplossingen toe in vochtige ruimtes om schade te voorkomen en uw vloer te beschermen tegen vochtproblemen.

 5. Advies en Ontwerp: Ons team biedt professioneel advies over materiaalkeuze en ontwerpopties, zodat uw vloer precies voldoet aan uw wensen en behoeften.

Realisaties Lynn Tegelwerken 

 • Zijn tegels op tegeldragers geschikt voor alle klimaten?
  Ja, tegels op tegeldragers zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel koude als warme klimaten.
 • Hoe hoog kunnen tegeldragers worden afgesteld?
  De hoogte van verstelbare tegeldragers kan variëren van enkele centimeters tot meer dan een meter, afhankelijk van het specifieke product en de behoeften van uw project.
 • Kunnen tegels op tegeldragers worden gebruikt op een bestaand terras?
  Ja, tegels op tegeldragers kunnen worden geïnstalleerd over bestaande terrassen, mits de ondergrond stabiel en vlak is. Dit maakt het mogelijk om uw buitenruimte te upgraden zonder ingrijpende sloopwerkzaamheden.

Dienstverlening in uw regio

Onze dienstverlening strekt zich uit over verschillende regio's, waardoor we in staat zijn om een breed scala aan klanten te bedienen. Regio's waar wij vaak actief zijn:

Gratis en vrijblijvend offerte op maat

Youssef Nasaj headshot

Youssef Nasaj

Bestuurder Lynn Tegelwerken

 • Whatsapp
 • TikTok
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
bottom of page