top of page

Acerca de

Vloerder > Vloerder Hamme

Vloerder Hamme: Uw partner voor tegelinstallatie

Vloerder Hamme Youssef Nasaj Headshot

Youssef Nasaj

Bestuurder Lynn Tegelwerken

 • Whatsapp
 • TikTok
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Lynn Tegelwerken is een toonaangevende vloerder in Hamme. Onze reputatie is gebaseerd op onze diepgaande kennis van tegelwerk en onze voortreffelijke vaardigheden, waarbij we bekend staan om ons oog voor detail en onze hoogwaardige klantenservice. In dit artikel gaan we dieper in op waarom Lynn Tegelwerken de perfecte partner is voor al uw tegelprojecten, of het nu gaat om de woonkamer, badkamer of keuken in Hamme.

terras natuursteen tegels vloerder Hamme
Lynn Tegelwerken in Hamme

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

google reviews_edited.png

Google Reviews

5.0

reviews lynn tegelwerken_edited.png

Duurzaamheid, kwaliteit, tevredenheid

Bij Lynn Tegelwerken begrijpen we de kracht van professioneel gelegde tegelvloeren in elke omgeving. Met onze expertise en ervaring zorgen we voor nauwkeurige en toegewijde uitvoering, resulterend in duurzame en esthetisch verbluffende resultaten.

+15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben onze ervaren vloerders in Hamme een onschatbare expertise ontwikkeld. We zijn vastbesloten om buitengewone en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor al uw vloerprojecten, met een focus op duurzaamheid en vakmanschap.

woonkamer tegels marmerlook beige 60x120 Hamme

10 jaar garantie

Onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk en de gegarandeerde duurzaamheid ervan. Bovendien bieden we een ongeëvenaarde garantie van 10 jaar op al onze uitgevoerde werkzaamheden. Voor uw tegels raden wij onze partner Steylaerts aan met een uitgebreide assortiment tegelopties. Steylaerts heeft showrooms in Temse en Lier.

Klanttevredenheid en service

Bij Lynn Tegelwerken staat uw tevredenheid centraal. We streven naar een vlekkeloze en plezierige ervaring vanaf het eerste contact tot de afronding van uw project. Eerdere klanten hebben al lovende recensies gegeven over onze diensten. We nodigen u uit om onze recensies te bekijken en zelf een indruk te krijgen van de tevredenheid die wij nastreven.

google reviews_edited.png

Google Reviews

5.0

reviews lynn tegelwerken_edited.png

Ontvang vandaag nog uw offerte

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

bestuurder lynn tegelwerken youssef nasaj

Onze diensten

Ontdek het uitgebreide aanbod van hoogwaardige diensten van Lynn Tegelwerken, dé vloerspecialist in Hamme:

 1. Tegelwerk: Laat onze vakmensen zorg dragen voor de nauwkeurige plaatsing van vloer- en wandtegels in elke ruimte, van badkamers tot keukens en terrassen.

 2. Renovatiewerk: Geef uw bestaande vloeren een nieuw leven door ze te vernieuwen of te herstellen, waardoor ze weer stralen als nooit tevoren.

 3. Egalisatiewerk: Wij zorgen ervoor dat uw vloer een perfecte basis krijgt voor een glad en gelijkmatig oppervlak door de ondergrond zorgvuldig voor te bereiden.

 4. Waterdichtingswerk: Bescherm uw vloer tegen vochtproblemen door onze effectieve waterdichte oplossingen toe te passen in vochtige ruimtes.

 5. Advies en Ontwerp: Laat ons ervaren team u voorzien van professioneel advies over materiaalkeuze en ontwerpopties, zodat uw vloer perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Realisaties Lynn Tegelwerken 

 • Zijn tegels op tegeldragers geschikt voor alle klimaten?
  Ja, tegels op tegeldragers zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel koude als warme klimaten.
 • Hoe hoog kunnen tegeldragers worden afgesteld?
  De hoogte van verstelbare tegeldragers kan variëren van enkele centimeters tot meer dan een meter, afhankelijk van het specifieke product en de behoeften van uw project.
 • Kunnen tegels op tegeldragers worden gebruikt op een bestaand terras?
  Ja, tegels op tegeldragers kunnen worden geïnstalleerd over bestaande terrassen, mits de ondergrond stabiel en vlak is. Dit maakt het mogelijk om uw buitenruimte te upgraden zonder ingrijpende sloopwerkzaamheden.

Dienstverlening in uw regio

Onze dienstverlening strekt zich uit over verschillende regio's, waardoor we in staat zijn om een breed scala aan klanten te bedienen. Regio's waar wij vaak actief zijn:

Gratis en vrijblijvend offerte op maat

Youssef Nasaj headshot

Youssef Nasaj

Bestuurder Lynn Tegelwerken

 • Whatsapp
 • TikTok
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
bottom of page