top of page

Over Lynn Tegelwerken

Bij Lynn Tegelwerken hebben we een passie voor perfectie en een toewijding aan uitmuntend vakmanschap. Met meer dan 15 jaar ervaring in de tegelindustrie, zijn we uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van tegelplaatsing.

 

Ons team van geschoolde professionals staat garant voor een naadloze en hoogwaardige afwerking, of het nu gaat om vloertegels of wandtegels voor uw keuken, badkamer, slaapkamer, terras of woonkamer.

 

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en deze om te zetten in werkelijkheid. Uw tevredenheid staat bij ons centraal en daarom bieden we 10 jaar garantie. Ontdek zelf waarom wij bekend staan als dé referentie in tegelwerk en laat ons uw ruimtes transformeren in prachtige, duurzame en functionele omgevingen.

20230921_113816-min_edited_edited.jpg

Onze werkwijze

Bij Lynn Tegelwerken hanteren we een zorgvuldige en gestructureerde werkwijze om uw tegelproject tot een succes te maken.

Onze werkwijze
20230921_115557-min_edited.jpg

1. Eerste contact

Bij Lynn Tegelwerken is het eerste contact altijd persoonlijk en professioneel, om uw behoeften volledig te begrijpen.

plan

2. Opmeting

Om u een gedetailleerde offerte te kunnen bezorgen, komen wij langs voor een nauwkeurige opmeting.

3. Prijs en planning

Na de opmeting volgt bij Lynn Tegelwerken een transparante bespreking van prijs en planning, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Zakelijke bijeenkomst

4. Oplevering

Bij Lynn Tegelwerken streven we naar een vlekkeloze oplevering, waarbij elk detail zorgvuldig wordt gecontroleerd om aan uw verwachtingen te voldoen.

Badkamerrenovatie inloopdouche grijze tegels zwart natuursteen.jpeg

Onze kwaliteitsgarantie

Bij Lynn Tegelwerken streven we altijd naar uitmuntende kwaliteit en vakmanschap in al onze tegelprojecten. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan het leveren van de hoogste standaarden hebben ons een reputatie van betrouwbaarheid en kwaliteit opgeleverd. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat elk detail van uw tegelwerk met precisie wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om het plaatsen van vloertegels, wandtegels of een complete badkamerrenovatie, onze kwaliteitsgarantie strekt zich uit over elk aspect van het project.

Om onze klanten volledige gemoedsrust te bieden, staan we trots achter ons werk met een solide kwaliteitsgarantie. We begrijpen dat een duurzaam en mooi tegelwerk essentieel is voor de lange termijn tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden we niet alleen garantie op de materialen die we gebruiken, maar ook op het vakmanschap van onze professionele tegelzetters. Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan na de voltooiing van het project, dan staan we klaar om het snel en efficiënt op te lossen, zodat uw tegelwerk blijft schitteren.

Onze kwaliteitsgarantie gaat verder dan alleen het fysieke aspect van het tegelwerk. We hechten ook veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten gedurende het hele proces. Ons team van experts staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, u te begeleiden bij de tegelkeuze en samen met u te werken aan een ontwerp dat perfect aansluit bij uw smaak en behoeften. Door open communicatie en transparantie streven we naar een naadloze samenwerking en een resultaat waar u trots op zult zijn. Kies voor Lynn Tegelwerken en geniet van een kwaliteitsgarantie die uw verwachtingen overtreft.

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

google reviews_edited.png

Google Reviews

5.0

reviews lynn tegelwerken_edited.png

Maak uw droomhuis waar.
Vertel ons vandaag over uw project.

bottom of page