top of page

Acerca de

Vloerder > Vloerder Dendermonde

Vloerder Dendermonde: Uw partner voor tegelinstallatie

Vloerder Dendermonde Youssef Nasaj Headshot

Youssef Nasaj

Bestuurder Lynn Tegelwerken

 • Whatsapp
 • TikTok
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Lynn Tegelwerken is een ervaren vloerder actief in Dendermonde. Onze reputatie is gebaseerd op een diepgaande kennis van tegelwerk en ongeëvenaarde vaardigheden, waarbij ons scherp oog voor detail en hoogwaardige klantenservice centraal staat. In dit artikel belichten we waarom Lynn Tegelwerken de perfecte keuze is voor al uw tegelprojecten, of het nu gaat om het verfraaien van uw woonkamer, badkamer of keuken in Dendermonde.

Zwarte graniet look tegels woonkamer vloerder Dendermonde
Lynn Tegelwerken in Dendermonde

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

google reviews_edited.png

Google Reviews

5.0

reviews lynn tegelwerken_edited.png

Duurzaamheid, kwaliteit, tevredenheid

Bij Lynn Tegelwerken zijn we ons bewust van de impact die deskundig gelegde tegelvloeren kunnen hebben op elke omgeving. Dankzij onze kennis en ervaring streven we naar precieze en toegewijde uitvoering, wat resulteert in duurzame en visueel indrukwekkende resultaten.

+15 jaar ervaring

Met een schat aan ervaring van meer dan 15 jaar hebben onze ervaren vloerders in Dendermonde een onschatbare expertise verworven. Onze toewijding ligt bij het leveren van uitzonderlijke en op maat gemaakte oplossingen voor al uw vloerprojecten, met een sterke nadruk op duurzaamheid en vakmanschap.

woonkamer tegels marmerlook beige 60x120 Dendermonde

10 jaar garantie

Bij ons ligt de focus op de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk. We bieden een garantie van 10 jaar op al onze uitgevoerde werkzaamheden. Voor uw tegelkeuze raden we graag onze partner Steylaerts aan, met een breed scala aan opties. Ontdek hun showrooms in Temse en Lier voor inspiratie en advies.

Klanttevredenheid en service

Bij Lynn Tegelwerken draait alles om uw tevredenheid. We streven naar een naadloze en plezierige ervaring, van het eerste contact tot de afronding van uw project. Eerdere klanten hebben al enthousiaste recensies gegeven over onze diensten. We nodigen u van harte uit om onze recensies te bekijken en zelf een indruk te krijgen van de tevredenheid die wij nastreven.

google reviews_edited.png

Google Reviews

5.0

reviews lynn tegelwerken_edited.png

Ontvang vandaag nog uw offerte

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

bestuurder lynn tegelwerken youssef nasaj

Onze diensten

Ontdek de uitgebreide dienstverlening van Lynn Tegelwerken, dé expert in vloerwerk in Dendermonde:

 1. Tegelwerk: Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van vloer- en wandtegels in elke ruimte, van badkamers tot keukens en terrassen.

 2. Renovatiewerk: Geef uw bestaande vloeren een nieuw leven door ze te vernieuwen of te herstellen, waardoor ze weer stralen als nooit tevoren.

 3. Egalisatiewerk: Wij creëren een perfecte basis voor uw vloer door de ondergrond zorgvuldig voor te bereiden, resulterend in een glad en gelijkmatig oppervlak.

 4. Waterdichtingswerk: Bescherm uw vloer tegen vochtproblemen met onze effectieve waterdichte oplossingen voor vochtige ruimtes.

 5. Advies en Ontwerp: Laat ons ervaren team u begeleiden bij materiaalkeuze en ontwerpopties, zodat uw vloer perfect past bij uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Realisaties Lynn Tegelwerken 

 • Zijn tegels op tegeldragers geschikt voor alle klimaten?
  Ja, tegels op tegeldragers zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel koude als warme klimaten.
 • Hoe hoog kunnen tegeldragers worden afgesteld?
  De hoogte van verstelbare tegeldragers kan variëren van enkele centimeters tot meer dan een meter, afhankelijk van het specifieke product en de behoeften van uw project.
 • Kunnen tegels op tegeldragers worden gebruikt op een bestaand terras?
  Ja, tegels op tegeldragers kunnen worden geïnstalleerd over bestaande terrassen, mits de ondergrond stabiel en vlak is. Dit maakt het mogelijk om uw buitenruimte te upgraden zonder ingrijpende sloopwerkzaamheden.

Dienstverlening in uw regio

Onze dienstverlening strekt zich uit over verschillende regio's, waardoor we in staat zijn om een breed scala aan klanten te bedienen. Regio's waar wij vaak actief zijn:

Gratis en vrijblijvend offerte op maat

Youssef Nasaj headshot

Youssef Nasaj

Bestuurder Lynn Tegelwerken

 • Whatsapp
 • TikTok
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
bottom of page