top of page

Acerca de

Vloerder > Vloerder Kruibeke

Vloerder Kruibeke: Uw partner voor tegelinstallatie

Vloerder Kruibeke Youssef Nasaj Headshot

Youssef Nasaj

Bestuurder Lynn Tegelwerken

 • Whatsapp
 • TikTok
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Lynn Tegelwerken is een gevestigde vloerder in Kruibeke. Onze reputatie is gebaseerd op een diepgaande expertise in tegelwerk en onderscheidende vaardigheden, waarbij we uitblinken in oog voor detail en hoogwaardige klantenservice. In dit artikel benadrukken we waarom Lynn Tegelwerken de ultieme keuze is voor al uw tegelprojecten, of het nu gaat om het verfraaien van uw woonkamer, badkamer of keuken in Kruibeke.

Woonkamer moderne warme loook tegelwerken Vloerder Kruibeke
Lynn Tegelwerken in Kruibeke

Duurzaamheid, kwaliteit, tevredenheid

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

google reviews_edited.png

Google Reviews

5.0

reviews lynn tegelwerken_edited.png

Bij Lynn Tegelwerken begrijpen we de kracht van deskundig gelegde tegelvloeren in elke setting. Met onze kennis en ervaring streven we naar nauwkeurige en toegewijde uitvoering, wat resulteert in duurzame en visueel verbluffende resultaten.

+15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben onze vloerders in Kruibeke een onschatbare expertise opgebouwd. Onze toewijding ligt bij het leveren van buitengewone en op maat gemaakte oplossingen voor al uw vloerprojecten, met een sterke nadruk op duurzaamheid en vakmanschap.

Badkamer 80x80 keramisch beige

10 jaar garantie

Bij ons staat de focus op de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk. We bieden een garantie van 10 jaar op al onze uitgevoerde werkzaamheden. Als het gaat om uw tegelkeuze, raden we graag onze partner Steylaerts aan, met een uitgebreid assortiment aan opties. Bezoek hun showrooms in Temse en Lier voor inspiratie en advies.

Klanttevredenheid en service

Bij Lynn Tegelwerken staat uw tevredenheid centraal. We streven naar een naadloze en plezierige ervaring, vanaf het allereerste contact tot de succesvolle afronding van uw project. Onze eerdere klanten hebben positieve recensies gegeven over onze diensten. We nodigen u van uit om deze recensies te verkennen en zelf een diepgaande indruk te krijgen van de tevredenheid die wij nastreven.

google reviews_edited.png

Google Reviews

5.0

reviews lynn tegelwerken_edited.png

Ontvang vandaag nog uw offerte

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

bestuurder lynn tegelwerken youssef nasaj

Onze diensten

Ontdek het uitgebreide dienstenaanbod van Lynn Tegelwerken, dé vloerspecialist in Kruibeke:

 1. Tegelwerk: Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van vloer- en wandtegels in elke ruimte, van badkamers tot keukens en terrassen.

 2. Renovatiewerk: Geef uw bestaande vloeren een nieuw leven door ze te vernieuwen of te herstellen, waardoor ze weer stralen als nooit tevoren.

 3. Egalisatiewerk: We creëren een perfecte basis voor uw vloer door de ondergrond zorgvuldig voor te bereiden, wat resulteert in een glad en gelijkmatig oppervlak.

 4. Waterdichtingswerk: Bescherm uw vloer tegen vochtproblemen met onze effectieve waterdichte oplossingen voor vochtige ruimtes.

 5. Advies en Ontwerp: Laat ons ervaren team u begeleiden bij de materiaalkeuze en ontwerpopties, zodat uw vloer perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Realisaties Lynn Tegelwerken 

 • Zijn tegels op tegeldragers geschikt voor alle klimaten?
  Ja, tegels op tegeldragers zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel koude als warme klimaten.
 • Hoe hoog kunnen tegeldragers worden afgesteld?
  De hoogte van verstelbare tegeldragers kan variëren van enkele centimeters tot meer dan een meter, afhankelijk van het specifieke product en de behoeften van uw project.
 • Kunnen tegels op tegeldragers worden gebruikt op een bestaand terras?
  Ja, tegels op tegeldragers kunnen worden geïnstalleerd over bestaande terrassen, mits de ondergrond stabiel en vlak is. Dit maakt het mogelijk om uw buitenruimte te upgraden zonder ingrijpende sloopwerkzaamheden.

Dienstverlening in uw regio

Onze dienstverlening strekt zich uit over verschillende regio's, waardoor we in staat zijn om een breed scala aan klanten te bedienen. Regio's waar wij vaak actief zijn:

Gratis en vrijblijvend offerte op maat

Youssef Nasaj headshot

Youssef Nasaj

Bestuurder Lynn Tegelwerken

 • Whatsapp
 • TikTok
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
bottom of page