top of page

Acerca de

Diensten > Badkamer betegelen

Badkamer betegelen: Wat u moet weten

Youssef Nasaj Headshot

Youssef Nasaj

Bestuurder Lynn Tegelwerken

 • Whatsapp
 • TikTok
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Het betegelen van een badkamer is een populaire keuze voor huiseigenaren die hun ruimte willen transformeren met zowel stijl als functionaliteit. Lynn Tegelwerken biedt expertise in het creëren van prachtige en duurzame tegeloppervlakken die uw badkamer een frisse en moderne uitstraling geven.

Badkamer betegelen Inloopdouche grijze tegels goude afwerking.jpeg
Badkamerrenovatie inloopdouche grijze tegels zwart natuursteen plaatsen tegels in badkamer

Offerte aanvragen

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

google reviews_edited.png

Google Reviews

5.0

reviews lynn tegelwerken_edited.png

De voordelen van badkamer betegelen

Een betegelde badkamer biedt tal van voordelen. Tegels zijn waterbestendig, gemakkelijk te reinigen en zeer duurzaam. Ze bieden een breed scala aan ontwerpopties, waardoor u uw badkamer volledig kunt personaliseren naar uw smaak. Daarnaast helpen tegels bij het creëren van een hygiënische omgeving, wat essentieel is in een ruimte die vaak vochtig is.

Vijf redenen om uw badkamer te betegelen

 • Waterbestendigheid: Tegels zijn waterdicht, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige omgevingen zoals badkamers.

 • Gemakkelijk onderhoud: Tegels zijn eenvoudig schoon te maken, wat helpt bij het onderhouden van een schone en hygiënische badkamer.

 • Duurzaamheid: Tegels zijn zeer duurzaam en kunnen goed tegen de dagelijkse slijtage in een badkamer.

 • Hygiënisch: Tegels helpen bij het creëren van een hygiënische omgeving door schimmelvorming te voorkomen, wat belangrijk is in een vochtige ruimte.

 • Waardeverhoging: Een betegelde badkamer kan de waarde van uw huis verhogen, wat het een slimme investering maakt.

Materialen en stijlen voor badkamer betegelen

Populaire tegelmaterialen

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor badkamer betegelen, elk met hun unieke eigenschappen. Populaire opties zijn keramische tegels, porseleinen tegels, mozaïektegels en natuursteen zoals marmer of leisteen. Keramische en porseleinen tegels zijn bijzonder populair vanwege hun duurzaamheid en waterbestendigheid.

Stijlopties

De stijl van uw badkamertegels kan variëren van klassiek tot modern. Voor een luxe uitstraling kunt u kiezen voor marmeren tegels, terwijl keramische tegels met houtlook een warme en natuurlijke sfeer creëren. Mozaïektegels zijn perfect voor het toevoegen van artistieke accenten en unieke patronen.

Kleuren en patronen

De kleur en het patroon van de tegels spelen een cruciale rol in het algehele ontwerp van uw badkamer. Neutrale kleuren zoals wit, grijs en beige zijn tijdloos en rustgevend. Voor een gedurfde uitstraling kunt u kiezen voor felgekleurde tegels of ingewikkelde patronen zoals visgraat of hexagon.

Ontvang vandaag nog uw offerte

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

Tegels plaatsen badkamer Youssef Nasaj bestuurder Lynn Tegelwerken

De juiste tegels kiezen voor uw badkamer

Om u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze, vindt u hieronder een vergelijking van de drie besproken tegelsoorten:

Kenmerk
Keramische tegels
Porseleinen tegels
Natuursteen tegels
Kosten
Gemiddeld
Gemiddeld tot hoog
Hoog
Weerstand tegen vlekken en krassen
Matig
Hoog
Matig tot hoog (variabel)
Esthetische waarde
Breed scala aan opties
Breed scala aan opties
Uniek en luxueus
Duurzaam
Goed
Zeer goed
Zeer goed (variabel)
Onderhouds
Gemakkelijk
Gemakkelijk
Vereist speciaal onderhoud
Waterbestendig
Hoog
Zeer Hoog
Variabel (afhankelijk van het type)

Elke tegelsoort heeft zijn eigen voordelen en nadelen, en de beste keuze hangt af van uw specifieke behoeften, budget en stijlvoorkeuren. Bij Lynn Tegelwerken adviseren we u graag over de meest geschikte tegelsoort voor uw keuken, rekening houdend met alle relevante factoren om ervoor te zorgen dat u een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing kiest. Onze partner Steylaerts heeft een grote selectie aan tegels van uitstekende kwaliteit.

Het tegelproces stap voor stap

De juiste lijm kiezen

Het kiezen van de juiste lijm is cruciaal voor een stevig en duurzaam tegelwerk. Er zijn verschillende soorten tegellijm beschikbaar, afhankelijk van de soort tegels en de ondergrond. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste lijm voor uw specifieke situatie.

Tegels snijden en passen

Voordat de tegels geplaatst worden, moeten ze op maat gesneden worden. Dit gebeurt met een speciale tegelzaag. Een nauwkeurige pasvorm is essentieel voor een strak en professioneel eindresultaat.

Tegels plaatsen en uitlijnen

Het plaatsen van tegels vereist precisie en geduld. De tegels moeten zorgvuldig uitgelijnd worden met behulp van tegelkruisjes om een gelijkmatige voegbreedte te garanderen. Wij zorgen ervoor dat elke tegel perfect op zijn plaats zit.

Voegen en afwerken

Na het plaatsen van de tegels wordt voegmortel aangebracht om de ruimtes tussen de tegels op te vullen. Dit geeft niet alleen een mooie afwerking, maar zorgt ook voor extra stevigheid en waterbestendigheid. De voegen worden zorgvuldig gladgestreken en schoongemaakt voor een perfect eindresultaat.

Ontvang vandaag nog uw offerte

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

Badkamer laten betegelen Youssef Nasaj bestuurder Lynn Tegelwerken

Waarom kiezen voor Lynn Tegelwerken?

+15 jaar ervaring

Bij Lynn Tegelwerken brengen we meer dan 15 jaar ervaring mee naar elk project. Deze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om elk aspect van tegelwerk met precisie en vakmanschap uit te voeren. Of het nu gaat om het betegelen van een kleine keuken of een grootschalige renovatie, onze deskundige tegelzetters hebben de kennis en vaardigheden om elk project tot een perfect einde te brengen. We hebben talloze keukens omgetoverd tot prachtige, functionele ruimtes en blijven ons voortdurend ontwikkelen om de nieuwste technieken en trends in tegelwerk te integreren.

Gratis professioneel advies op maat

Wij geloven dat goed advies essentieel is voor een succesvol tegelproject. Daarom bieden wij bij Lynn Tegelwerken gratis professioneel advies op maat. Onze experts nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen en bieden vervolgens gepersonaliseerd advies om ervoor te zorgen dat u de beste keuzes maakt voor uw keuken. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste tegels, het bepalen van het beste legpatroon, of advies over onderhoud en duurzaamheid, wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces. Dit advies is geheel gratis, omdat we willen dat u volledig tevreden bent met uw keuze voordat het werk begint.

10 jaar garantie

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop, daarom bieden we bij Lynn Tegelwerken een uitgebreide garantie van 10 jaar op al ons werk. Deze garantie is een bewijs van ons vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van ons vakmanschap. Mocht er binnen deze periode iets misgaan met het tegelwerk, dan staan wij klaar om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Onze 10 jaar garantie geeft u de zekerheid dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons werk en biedt u gemoedsrust, wetende dat uw investering beschermd is.

Realisaties Lynn Tegelwerken

Ontvang vandaag nog uw offerte

Gratis en vrijblijvend

+15 jaar ervaring

Binnen 24 u

bestuurder lynn tegelwerken youssef nasaj tegels plaatsen in slaapkamer

Reviews op Google

Conclusie

Bij Lynn Tegelwerken bent u aan het juiste adres voor het professioneel laten betegelen van uw keuken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies.

Andere diensten van Lynn Tegelwerken

Gratis en vrijblijvend offerte op maat

Youssef Nasaj headshot

Youssef Nasaj

Bestuurder Lynn Tegelwerken

 • Whatsapp
 • TikTok
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
bottom of page